neděle 23. června 2013

My Wishlist

Zdravíčko :-),

 pro dnešek jsem se rozhodla sestavit žebříček mých 5 TOP VYSNĚNÝCH VĚCÍ. Když jsem nad tím tak přemýšlela, tak jsem došla k závěru, že zase tolik věcí nepotřebuji a nejsem zrovna ten největší shopaholic :-D. Proto jsou to především věci, které se mi už dlouho velmi líbí, ale musím na ně nejdřív našetřit a nebo i takové, které se mi hodí z praktických důvodů, viz dále :-D,

1. DOLLY SUKNĚ DADOO
kolekce Brigitte Bardot


Tato sukýnka je opravdový klenot mezi sukněmi a vypadá nádherně na každé ženě od miminka až po dospělou ženu, která se nebojí prodat své ženství. Kolekce těchto sukýnek je vyrobena z mnoha vrstev šifonu a obvázaná saténovou stužkou, proto není divu, že cena jedné sukýnky se pohybuje okolo 80 Eur a výš. 
Na značku Dadoo  ( http://dadoo.sk/ ) jsem narazila díky Slovenské Miss, kde je měly na sobě všechny finalistky. Budiž díky Slovensko :-))!

2. BATŮŽEK od VS


Tento batůžek patří do sekce praktických věcí, které se mi ale moc a moc líbí. Včera jsem totiž viděla v Olomouci nějakou zahraniční skupinku na poznávacím zájezdu a jedna slečna tam měla na sobě velmi podobný batůžek, který se mi hned zalíbil. Byla by to odpověď na věčné hádaní s mojí mamkou, které se nelíbí neustále nošení kabelek všude kam jdu a ty velké sportovní batohy zase odmítám nosit já. Tohle je kombinace stylu a užitečnosti. Tak snad se ho dočkám :-))

3. MOKASÍNY MOKA

Sice jsem tu v jednom z prvních článků psala, že si musím v nejbližší době pořídit několikery lodičky, ale bohužel po shlédnutí těchto mokasín jsem změnila názor. Asi na ně mám nějakou úchylku či co :-D, ale mně se prostě líbí. 
Mám doma totiž pouze jedny od Tamaris a i s nimy jsem neskutečně spokojená, jsou jak papučky :-).

4. MAXI DRESS
Moc se mi líbí ty velmi dlouhé šaty a to především na vysokých dívkách. A proto je podle mě ostuda, že já nevlastním ani jedny :-D. A zrovna tyhle krásné šaty Little Mistress jsem našla na ASOSU. Jsou zajímavě řešené, což dokážu ocenit a především jsou v kombinace modro bílé a to jsou mé nejoblíbenější barvy :-)),

5. HODINKY MICHAEL KORS


Já vím, že zrovna tato značka hodinek je mezi blogerkami a vůbec tak celkově velmi oblíbená, ale já ji obdivuji už od prvního dne kdy jsem je poprvé před třemi roky uviděla na mé oblíbené blogerce Scent of obsession , jsou krásné, stylové a pokaždé ve mě evokují moře a jachtu, což jsou mé velké zájmy.
 Mým velkým snem je totiž udělat si kapitánské zkoušky a koupit si jachtu, to by mi bohatě stačilo :-D :-). Proto jsou pro mě příští hodinky jasnou volbou.
Prozatím jsem vyzkoušela značky Festina (ty mohu jedině doporučit- ještě se mi je za pár let nepodařilo zničit!!), Tommy Hilfiger (docela problém s jejich koženkovým páskem, který se velmi špiní, je totiž bílý :-/) a Lacoste (jednoduché a sportovní ).

Tak pro dnešek by toho snění už stačilo. A co Vy? Jaké jsou Vaše vysněné věci? :-))

Děkuji za Vaše odpovědi :-).


11 komentářů:

  1. Ty šaty nemají chybu! Měla by sis nějaké pořidit, protože v nich budeš kočka:*

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju Anetko :-*, snad se mi to povede :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta sukně by se mi moc líbila, třeba by mě konečně trochu rozšířila :))
    A ty šaty ti taky schvaluji, zrovna jedny hezké letní jsem viděla v Orsay :)

    G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip :-)) a tobě by ta sukně opravdu slušelo, máš na to krásné nohy :-)

      Vymazat
  4. nice :)
    http://choosefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Ta sukně nás nadchla:)! Děkujeme ti za moc milý komentář na blogu. Taky se stáváme tvými pravidelnými čtenářkami. Můžeš mrknout i na naší fb stránku, pokud se ti líbí, budeme rády, když dáš like;):
    https://www.facebook.com/pages/Audrey-and-Pearl/396910423691546
    Těšíme se na tvoje další příspěvky.
    Audrey & Pearl
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já děkuji Vám!! :-)) Hned se tam podívám :-) a snad se vám tu bude líbit :-)

      Vymazat
  6. Ta sukně je úžasná! Já momentálně sháním letní overal, nikde ale nenalézám takový, který by se mi líbil...

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslím :-)) a tobě přeji hodně štěstí při hledání :-)

      Vymazat
  7. Ta sukně je famózní :)
    A hodinky od Michaela Korse jsou na mém wishlistu taky :)

    OdpovědětVymazat