čtvrtek 20. června 2013

Óda na lásku

Milé mé čtenářky,

dnes bych se s vámi chtěla podělit o opravdu krásný okamžik v životě dvou lidí, kteří spolu setrvali v lásce, oddanosti a trpělivosti již 60 let a dnes toto jubileum slavnostně zakončili symbolickou výměnou prstýnků a slavnostním slibem v dobrém a ve zlém až do smrti.
Že se to zdá jako pohádka? Jak vidíte, i takovéto případy se nacházejí a my bychom se měli zamyslet, jaké hodnoty v životě upřednostňujeme. Za některé totiž stojí bojovat a dělat kompromisy. A když jsem si jednou četla rozhovor s podobně starým párem o tajemství jejich lásky, řekli jen, že v jejich době se věci snažili opravit, když nefungovali správně, a ne jak dnes, když se tyto věci hned vyhodí do odpadu. A ono je na tom velký kus pravdy. Sice nejsme monogamní, jak už mnoho vědců slavnostně zjistilo, ale strávit krásy a pády života s člověkem, který je váš milující manžel, chápající kamarád a parťák pro každou srandu, za to opravdu stojí. A kolik takových asi běhá po světě? Na to si odpověď musíme najít sami ;-).

Dávám sem fotky mého dnešního družičkovského outfitu a pár dalších svatebních drobností ;-).
S nádhernými svatebními kyticemi :-)
Šaty/ dress: Orsay, brýle/ glasses: Georgio Armani, kabelka/ handbag: Mohito, balerínky/ ballerinas: Soft Line, naušnice/ earrings: Orsay

Vyšperkované svatební auto ( nevěsta a ženich právě vystupují ;-))
Krásné andulky, které spolu zrovna flirtovaly a dávaly si pusinky, bohužel se mi to nepovedlo vyfotit :-/ :-D
Zamilovaný pohled našeho pejska :-)
A na závěr dva skvělé shaky ;-)

Tak se milujte a množte a snad se aspoň někdo z nás dočká takové krásné svatby:-)

PS: Jak jste na tom vy? Věříte na takovou lásku a myslíte si, že už vás potkala?
Děkuji za Vaše komentáře ;-)).

Žádné komentáře:

Okomentovat