sobota 1. června 2013

Ahoj... aneb, jak nejlépe začít svůj první příspěvek na blogu

Tak a je to tady!!! Monika Boháčová úspěšně dokončila středoškolské vzdělání a jako odměnu a také jako slib, který dala jedné slečně, slavnostně pokořuje vstupní brány jejího prvního blogu EVER!!! :-D 
 A jelikož jsem si ještě nikdy v životě žádný blog nevedla a nevím, jak to přesně chodí, tak začnu tím, že se Vám všem (koho to bude zajímat :-D) představím. 
 Jmenuji se Monika Boháčová, je mi 19 let a jsem velkou milovnicí módy, proto bych se s Vámi na mém blogu chtěla podělit o mé nápady, modní kreace a také životní styl a drobné radosti, které nám všem vždy zpříjemní den.
Doufám, že se Vám tu bude líbit a třeba se necháte i inspirovat. Stejně jako já se nechávám inspirovat každičký den :-).

S láskou
Monique 

It´s finally there!!! Monika Boháčová´s successfully passed her Graduation exams and now she has lots of time, so she ´s decided to start her own blog EVER!!! :-D And because I didn ´t have any blog before and that´s way I don ´t know, what should I write as a first thing. It will be probably better to start with introduction of myself.
My name is Monika Boháčová, I ´m 19 years old and I ´m a big lover of fashion, so because of  it I want to share with you my ideas, outfits, lifestyle and this little things, which can bring happiness into our lifes.
I hope, you will like it here and maybe you will inspire as well as I am inspired every day of my life.

With Love
Monique
"Don´t be into trends. Don´t make fashion own you, but you decide, what you are, what you want to express by the way  you dress and the way you live." (Gianni Versace)

4 komentáře:

  1. Vítám tě v blogovém světě, zlato :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mnohokrát :*, už teď se mi tu líbí :-))

      Vymazat
  2. Jééé :* Tak to už se těším na tvé příspěvky, Moničko :*

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju moc Anetko :-*, snad se budou líbit :-)

    OdpovědětVymazat