sobota 9. listopadu 2013

OOTD a posezení se Svatým Martinem

Zdravím vás :-),

 už je to opět dlouhá doba, co jsem sdílela nějaký příspěvek, ale škola mě zaměstnává víc než dost :-(. Je tu ale jeden paradox. Čím víc se učím a trávím svůj čas na medicíně, tím víc se potřebuji pak doma něčím odreagovat a tak dělám takové šílenosti, že sedím doma u klavíru a cvičím si na klavír Patetickou sonátu a nebo zpívám písně z Bídníků. Hudba prostě v mém životě začíná chybět a mě to začíná hodně vadit :-(. Takže úkol do budoucna je jasný. Najít si místo v Praze s klavírem a nebo sebrat odvahu a začít se sborem na UK :-D. Uvidíme, co se z toho vyvrbí.

Ale abych vůbec načala téma dnešního příspěvku. Jak každý znalý občan ČR ví, blíží se 11. listopad a s ním i spojené Svatomartinské oslavy. A naše rodina dělá věci raději předem než později, proto jsem se dnes vypravili na Svatomartinskou husu a nějaké to dobré vínečko k tomu. A řeknu vám, opravdu to stálo za to :-). A já jelikož trpím deficitem kreativity v oblékání, jsem se do toho dnes vložila a něco si opět vymyslela :-D. (V Praze je člověk rád za co nejpraktičtější oblečení, které ale docela ubíjí :-D). Takže se dá říct, že jsem si dnes udělala velkou radost :-)). A o ještě větší radost se postaral předčasný dárek k Vánocům, který sice nevypadá tak, jak jsem ho chtěla, ale možná je i lepší- čepice Eisbar. (Známá především u fanoušků zimních sportů). Sice jsem nikdy nezastávala názor, že výkon je v oblečení, ale tu čepku jsem viděla poprvé na lyžařských závodech a moc ji chtěla. Cítím se v ní jak pravá závodnice :-D a to je pro mě na svahu to nejdůležitější, protože jsem strááášně soutěživý typ :-D.

A v neposlední řadě bych chtěla moc poděkovat lidem, kteří můj blog čtou, protože i přes některé nástrahy jste vy ten motor, co mě v tom nutí pokračovat. A taky mě to moc baví, protože tady můžu mít svůj vlastní svět, kde můžu psát všechny své šílené nápady a postřehy. A když to někoho zaujme, tak tím líp. Stejně jako já se tu nechávám inspirovat, tak třeba i někoho inspiruji já. Tak mi klidně napište do komentářů, co konkrétně by jste tu chtěli vidět a já vám slibuji, že v blízké době pro vás připravím svou první Giveaway :-)).
  Moje maličkost

A čepice Eisbar s krystalky Swarovski :-)

Mějte se pěkně :-)!

1 komentář: